Humannet B.V. wordt Onvia B.V.

Humannet gaat per 16 december 2019 verder onder de naam Onvia. Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging dat verzuim op een efficiëntere en overzichtelijke manier in kaart moet worden gebracht. De dienstverlening van Onvia wordt vanuit deze overtuiging doorontwikkeld met focus op een productieve en gezonde organisatie.

‘Humannet is per 1 mei 2019 volledig verzelfstandigd en daarbij hoort uiteraard ook een nieuwe identiteit. Wij zijn trots op deze mooie ontwikkeling en wij kijken met ons team van specialisten uit naar 2020!’ vertelt Jelmer Hoekstra, operationeel directeur van Onvia.

Onvia biedt een volledig pakket met online oplossingen waaronder de artsenapplicatie, verzuimapplicatie, arbeidsdeskundigen dossier en een koppel/integratieplatform met andere systemen of datawarehouses.

Deze oplossingen creëren integraal inzicht voor organisaties, waardoor zij sturing kunnen geven en optimaliseren. Het resultaat: een productieve en gezonde organisatie.

 

Betekenis Onvia

De naam Onvia is een combinatie van ‘on focus’ en het Latijnse woord ‘Via’ wat staat voor richting. Waarmee Onvia voor bedrijven diverse inzichten geeft en mogelijkheden biedt. Daarnaast zorgt Onvia voor de juiste focus om een productieve en gezonde organisatie te creëren en te behouden.

Heeft u vragen over Onvia of onze diensten? Neem gerust contact op met één van onze specialisten via 085 051 00 01.

Persbericht Onvia

 

WIA Dossier

Het WIA Dossier gaat grondig worden aangepakt, dat doen we in samenwerking met onze klanten. Momenteel is het WIA Dossier geïntegreerd binnen het verzuim dossier. Op veler verzoek gaan we deze los van elkaar aanbieden met bijbehorende functionaliteiten!

Kortom, weer een mooie oplossing die alle klanten tot hun beschikking gaan krijgen.

Arbeidsdeskundigen tool

Momenteel heeft Onvia samen met een aantal arbeidsdeskundigen de handen ineen geslagen om samen te werken aan een nieuwe tool voor de arbeidsdeskundigen. Onze bestaande klanten profiteren hiervan omdat communicatie met, inzet en afspraken tussen u, de werknemer en de arbeidsdeskundige via Onvia zal verlopen.

Functionaliteiten die wij onder andere gaan lanceren;
– Uitvragen medewerker via self service
– Specifieke vragen voor werkgever via de applicatie of self service
– Actielijst voor de Arbeidsdeskundige, Werkgever en of Werknemer
– Ondersteuning FML of de nieuwe Inzetbaarheidslijst
– Richtlijnen GDPR
– Gebruik van eigen formulieren of vragenlijsten
– Triage toepassingen bij het uitvragen van de werknemer of werkgever

Onvia B.V.

Na onderdeel te zijn geweest van Axians gaan we met onze nieuwe naam Onvia zelfstandig verder. Er verandert voor de klanten niks qua medewerkers, want iedereen van het team gaat mee! Sterker nog, we gaan ons team uitbreiden!