Onvia Verzuim

Door de ontwikkelingen op het gebied van verzuimmanagement en de snelle ontwikkelingen op het gebied van ICT is er behoefte ontstaan aan een tweede generatie verzuimapplicatie. Daarom hebben we de applicatie Onvia Verzuim ontwikkeld: een snelle, krachtige en betrouwbare ondersteuning van jouw verzuimbeleid.

De applicatie is constant in ontwikkeling om jou als gebruiker op de beste manier te kunnen bedienen. Ontwikkelen kunnen we niet alleen, daarom zorgen we ervoor dat je altijd ruimte krijgt om input te leveren voor nieuwe releases. Daarnaast zorgen we uiteraard altijd voor de laatste updates als het gaat om de AVG, zodat we altijd samen met u toekomstbestendig zijn en voldoen aan de regelgeving van onze overheid.

Een kleine greep uit de beschikbare functionaliteiten die worden ondersteund in de applicatie:

  • Meerdere dossier soorten waaronder verzuim, preventief, zwangerschap(verlof) en een medewerker dossier
  • Medische dossiers voor bedrijfsartsen of betrokken specialisten
  • Self Service Portaal voor alle betrokkenen, ook uw medewerker
  • Optimale communicatie
  • UWV Formulieren en DigiZSM
  • Agenda voor specialisten of andere rollen
  • Protocol conform Poortwachten voorzien van uw maatwerk
  • Facturatie en urenverantwoording
  • Verzuim rapportages

Self service portal

Een nieuwe functionaliteit die je alle mogelijkheid biedt tot taakdelegatie voor alle betrokkenen en zelfmelden voor medewerkers zonder dat de betreffende betrokkene een inlog nodig heeft voor Onvia Verzuim. Twijfel je nog om deze nieuwe functionaliteit te gaan gebruiken? Laat je overtuigen!

Medewerkers kunnen eenvoudig zelf een verzuim- of betermelding of tijdelijk adres invoeren vanaf ieder device, op iedere locatie met behulp van hun e-mailadres en SMS.

Je kunt een taak toewijzen aan de medewerker, werkgever of andere betrokkene en hiermee heel eenvoudig documenten delen, informatie uitwisselen en monitoren of de informatie is geraadpleegd en/of er zelfs een notitie voor je is vastgelegd. Dit zonder dat de betrokkene een gebruikersaccount nodig heeft voor Onvia Verzuim.

Personaliseren

Onvia Verzuim is zo in te richten dat het altijd voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bepaal je welke gebruikers bepaalde informatie wel of niet mogen inzien. De look en feel van de applicatie is geheel te personaliseren. Als laatste kun je zelfs jouw medewerker betrekken bij zijn/haar re-integratie.

Meer informatie?

Liever geen leaflet downloaden, maar direct meer informatie over het product ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@onvia.nl of 085-051 00 01